Rescue Tails and Tales

vzw Dagboek van een asielhond

<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

JAARKALENDERS – 2024

Met dank aan Peter Engelen

Voor het eerst verkopen we jaarkalenders ten voordele van onze vzw tegen 15 EUR/stuk. Maar liefst 13 geadopteerde dagboekhonden stonden model om deze prachtige kalender te verwezenlijken. Niemand minder dan Peter Engelen Hondenfotografie organiseerde hiervoor fotoshoots in zijn studio in Arendonk, waarvoor oneindige dank! Een immens grote dankjewel ook aan de 13 fantastische modellen en hun al even fantastische baasjes voor hun deelname en enthousiasme!

We werken met pre-orders: bestellen van deze kalenders is mogelijk tot 30 oktober 2023. De levering zelf is voorzien in de eerste helft van november. Je krijgt hieronder de keuze tussen ophaling of verzending (5 EUR). Voor de verzendkost buiten België, neem je contact op via: steunacties@dagboekvaneenasielhond.be.

Door de kalender aan te kopen steun je onze vzw om een veilige haven te creëren voor de meest kwetsbare honden in onze samenleving én in onze asielen, nl. senioren, palliatieve, zieke of revaliderende honden én stressgevoelige honden die het moeilijk hebben in een traditioneel asiel.

Bestellen kan via volgende link:

of via de knoppen op deze website!

Je ontvangt een automatische bevestigingsmail waarin je het totaalbedrag en ons rekeningnummer terugvindt. Begin november ontvang je, na ontvangst van je betaling, nog een persoonlijk mailtje met meer details rond de verzending of ophaling. Bij vragen contacteer je: steunacties@dagboekvaneenasielhond.be

Illustraties door: Peter Engelen
Website
Facebook
Instagram