a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Nova

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Geboortedatum: 06/05/2015 – Geslacht: Teef – Ras: Stafford
Afkomst: In december 2017 werd ik door mijn baasjes afgestaan aan Dierenbescherming Mechelen. Ik was een “tijdvreter”… de impulsief gekochte of geadopteerde hond die eigenlijk al van in het begin niet paste in de planning, maar de eerste weken, maanden of jaren wordt er doorgebeten. Als het nieuw eraf is, moeten we uiteindelijk toch wijken, wegens “geen tijd meer voor de hond”.

Kan in de wagen: Tuut-tuut-tuurlijk!
Kan met kinderen: Grotere kinderen sowieso
Kan met katten: Bah, neen…
Kan met andere honden: Helaas niet

KarakterZoals de doorsnee stafford ben ik een clown in een gespierd lichaam. Ik ben altijd in de mood voor dolle fratsen en met mijn energiepeil ben je wel eventjes zoet. Ben je op zoek naar de rust zelve binnenshuis? Dan verwijs ik je eerlijkheidshalve door naar een van mijn buren. Let op, op mijn beurt kan ik zeker rustige karakters in mijn buurt gebruiken. Ik ben immers op zoek naar de zalige zen! Die vind ik in het asiel niet, hopelijk in mijn ideale thuis wel! Ik zou niets liever willen dan innerlijke rust vinden.

Ik heb nood aan een dagelijkse workout en consequente, zachtaardige opvoeding. Voor keiharde correcties pas ik, ik wens niet gedrild te worden met de harde hand. Daar word ik enkel nog onzekerder van. Wat voor type nieuwe baasjes ik ambieer? Wel… Ik wens, ik wens… mezelf een fantastisch baasje toe! Iemand die:
 van me houdt in goede en kwade tijden
– beseft hoe belangrijk fysieke en mentale uitdaging zijn
– die rust weet te brengen in mijn huidige nerveuze bestaan
– een omheining heeft die Nova-proof is!

In de toekomst wil ik het huis niet met andere dieren delen. Nadat ik het ouderlijk huis verliet, ben ik het niet meer gewend geweest. Zo simpel is het. Ik reageer dan ook niet altijd even keurig als ik een soortgenoot zie. Ieder zijn werkpunt, toch? Kinderen zijn wel een optie, als ze een zekere maturiteit hebben en de nodige body hebben om mijn atletische sprongen te kunnen counteren. De rijpe tiener? Dat moet zeker lukken!

Dat ik een echte mensenhond ben, dat is zeker! Knuffelen, spelen, wandelen samen met een baasje zoals ik vroeger deed… Ik kende in mijn leven slechts 1 enkele eigenaar, helaas niet voor eeuwig maar goed… De klok valt niet terug te draaien. Als ik ze vooruit draai, droom ik van een actieve baas of actief bazinnetje of een leuk koppel natuurlijk. Ik stel me goed op naar onbekenden, dus met bezoekers zal ik geen problemen geven. Extra knuffels zijn altijd mooi meegenomen, wandelingen ook. Sporten zit in mijn genen, dus aarzel niet om samen een sport uit te zoeken die bij me past. Snelheid en hoogtes vormen alvast geen probleem.

Ben je op zoek naar een energieke meid die je dagelijks aan het lachen brengt? Staak je zoektocht en plan een kennismaking met mij in. Wat hebben we te verliezen? Je hart misschien… Figuurlijk dan! Ik kijk er écht vurig naar uit om mijn ideale baasje(s) te ontmoeten.

Adoptie via:

Dierenbescherming Mechelen
Slachthuislaan 3
2800 Mechelen
(BE) 015 20 52 87
(NL) +32 15 20 52 87
info@dierenbeschermingmechelen.be 

Foto’s: Arianna

[/fusion_text][fusion_gallery layout=”grid” picture_size=”fixed” columns=”3″ column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/PwejerckT1CsvN1wLb37Q_thumb_ff1-300×200.jpg” image_id=”1427|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/Gi5gPFhOTAShT0unofd3Q_thumb_fca-300×200.jpg” image_id=”1426|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/9xzxtTTQVG6SKc2tvbXg_thumb_fc7-300×200.jpg” image_id=”1425|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/1JBT1tYR2WyMXc9yWleg_thumb_ffa-300×200.jpg” image_id=”1424|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/WS5SXMWOSSe3MIyRpUMYig_thumb_fc5-300×200.jpg” image_id=”1423|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/tabMYQpSJu1RBUlhm2jcw_thumb_fcb-300×200.jpg” image_id=”1422|medium” link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][/fusion_builder_container]

Nieuwe actie: Kalenders 2020