a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Mikey

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Leeftijd: +/- 6 jaar – Geslacht: Reu – Ras: American Staffordshire kruising

Ik ben Mikey, een Staffordmix, geboren en getogen in het verre Roemenië. Via Laika Global Rescue kwam ik enkele maanden geleden naar België. Mijn verleden ligt daar, mijn toekomst hier. Naar ‘t schijnt kunnen jullie die toekomst kleuren met de mooiste kleuren. Dat is meer dan welkom, mijn verleden was niet fraai noch kleurrijk. Het is wat het is…

Afkomst: Ik leefde er op een boerderij. Denk er een hok bij en schrap knusse manden voor de stoof. Ik leefde voornamelijk buiten. Als je ons ras kent, dan weet je hoe verschrikkelijk we het vinden om gescheiden te leven van ons gezin… De scheiding sloeg over naar verwaarlozing en, voor ik het goed en wel besefte, voelde ik een warme hand en hoorde ik een lieve stem. Laika Global Rescue kon mijn eigenaar overtuigen om me een beter leven te gunnen. Het kon mijn baas niet meer schelen, ík kon hem niet meer schelen. En zo kwam ik naar België en nam ik mijn intrek bij opvangmama Mieke!

Kan in de wagen: Ja natuurlijk! Mag ik sturen?
Kan met kinderen: Als ze verstandig met me omspringen.
Kan met katten: Miauwkes neen!
Kan met andere honden: Ik heb geleerd om me toleranter op te stellen. Samenwonen is een brugje te ver!

KarakterIk heb ontzettend veel vooruitgang geboekt de voorbije maanden: Zo leerde ik verschillende commando’s (zitten en blijven, liggen,…) en de apport aan. Ik deed aan muilkorfgewenning, denkspelletjes en snuffelmatten én leerde van nul aan de lijn lopen. Ik ben intussen vertrouwd met de Kong Wobbler, de gewone Kong, een snuffelmat en een bal waar je voertjes in kan stoppen en waarop ik moet kauwen om ze eruit te krijgen. Heerlijk, toch! Ik ben ook de bench gewend. 

Ik rijd graag mee met de wagen. In het begin was het vooral trainen op prikkelgewenning. Dat is nu achter de rug. Ik ben intussen een kei in het negeren van prikkels en je kan mijn aandacht houden als een andere hond te dichtbij komt. Eens we er voorbij zijn, dan laat ik de stress terug makkelijk los. Ik ben nog steeds fan van vaste routes (weides, campus van unief, scholen, bedrijventerreinen, mijn vertrouwde buurt).

Mijn favoriete bezigheden? Ik ben een professionele bankhanger. Moest ik er geld voor krijgen, dan was ik steenrijk. Ik houd ook ontzettend van knuffelen. Ik ben ook goed in het uitdelen van high fives en leer erg graag bij. Volgens mijn opvangmama leer ik vlotjes nieuwe dingen aan. Zo ga ik ook graag zwemmen, vis ik graag stokjes uit het water en kan ik me amuseren met wat in de modder te graven.

Wat ik verder zoek? Een goed afgezette tuin en een actief baasje! Een gezin met grotere kinderen? Nog steeds ja, als ze verstandig met me omspringen. Voor katten en andere dieren pas ik, dat weet je intussen.

Onthoud zeker dat ik een ontzettend lieve knuffel ben. Mijn favoriete plaats? Bij jou, zo dicht mogelijk! Als ik kan, volg ik je overal. Samen in de zetel? Als ik tegen je aan kan liggen, ben ik de gelukkigste hond op aarde. Zelfs het leukste speeltje ter wereld kan me niet bekoren als ik moet kiezen tussen jou volgen en verder spelen met het speeltje. Ik ben een echte mensenhond!

Adoptie via:

Laika Global Rescue
mieke.laikaglobalrescue@gmail.com

Foto’s: Arianna

[/fusion_text][fusion_gallery layout=”masonry” picture_size=”fixed” columns=”3″ column_spacing=”10″ hover_type=”” lightbox=”” lightbox_content=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”” image_id=”985″ /][fusion_gallery_image image=”” image_id=”986″ /][fusion_gallery_image image=”” image_id=”991″ /][fusion_gallery_image image=”” image_id=”988″ /][fusion_gallery_image image=”” image_id=”990″ /][fusion_gallery_image image=”” image_id=”987″ /][/fusion_gallery][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][/fusion_builder_container]