a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Jim

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Geboortedatum: 14/06/2015 – Geslacht: Reu – Ras: American Staffordshire Terriër 

Afkomst: Mijn vorige eigenaar was een hoarder op het vlak van dieren. Hij haalde herplaatser na herplaatser in huis. Uiteindelijk waren we met z’n tienen in een veel te klein appartement. Ik slijtte mijn dagen in de bench… Op een dag was het voor de bevoegde autoriteiten welletjes. Door een inbeslagname kwam ik, samen met mijn lotgenoten, in het asiel terecht.

Kan in de wagen: Vroem, we moesten al weg zijn!
Kan met kinderen: Eerst de perfecte mensen graag…
Kan met katten: Katten? Onbekende wezens voor mij.
Kan met andere honden: Reuen niet, met teefjes wil ik wel daten!

KarakterNaar mijn vertrouwde kern in het asiel ben ik superlief! Ik ben altijd in mijn nopjes als ze me uitlaten en gekke dingen met me doen. Ik heb tonnen energie dus voor stevige wandelingen en knotsgekke spelletjes ben ik altijd te vinden.

Naar onbekenden neem ik een afwachtende houding aan, en ik verkies dat ze dat zelf ook doen. Een kat uit de boom kijken lukt me letterlijk en ook figuurlijk ben ik er een kei in! Het volle vertrouwen moet met mij gewoon langzaam opgebouwd worden.

Ofwel klikt het, ofwel klikt het niet. Je kan dus best met de hele thuisroedel ineens langskomen om te checken hoe leuk of onleuk ik iedereen zal vinden. Met een grom durf ik mijn grens aan te geven, het is aan jou om die communicatie te respecteren, en om te vragen aan anderen om dat te doen.

Een arsenaal aan commando’s ken ik niet. Zitten lukt me perfect op bevel en gezien mijn gezonde interesse voor lekkers kan ik vast nog heel veel aanleren, mocht je dat willen. In het asiel deelde ik al een hok met een schoon Mechelaar teefje en bij mijn baasjes waren er altijd andere honden aanwezig.

Ik zoek een thuis waar ik integraal deel kan uitmaken van het gezin. Urenlang in de bench slijten leidde destijds enkel tot frustratie, ik pas voor een 2deleven van hetzelfde kaliber. Ik heb 3 verloren jaren in te halen. Beschik jij over de nodige ervaring en fysiek?

Adoptie via:
Dierenasiel Veeweyde

Toekomststraat 4
2381 Weelde-Statie
014/65.86.26
veeweyde.weelde@skynet.be

Foto’s: VDB Foto’s

[/fusion_text][fusion_gallery layout=”grid” picture_size=”fixed” columns=”3″ column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/07/DSC_4845-300×200.jpg” image_id=”1407|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/07/DSC_4741-300×200.jpg” image_id=”1406|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/07/DSC_4685-300×200.jpg” image_id=”1405|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/07/DSC_4618-300×200.jpg” image_id=”1404|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/07/DSC_4559-300×200.jpg” image_id=”1403|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/07/DSC_4533-300×200.jpg” image_id=”1402|medium” link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][/fusion_builder_container]

Nieuwe actie: Kalenders 2020