a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Hercules

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Leeftijd: 4 jaar – Geslacht: Reu – Ras: Chihuahua

Afkomst:Mijn eerste eigenaars doopten me “Hercules”, naar de Griekse god. Moedig en pienter ben ik wel, maar er zijn interessantere namen voor een hondje van mijn formaat, vind je niet? Maar goed… Alles voor de baas, ik protesteerde niet. Ook niet toen ze me doorgaven aan mijn volgende baas, ook al is de reden me niet helemaal duidelijk. Puppykwaad? Ik pleit zeker niet onschuldig. Oh wee de puppy die die beweert een engeltje te zijn, toch? Het was dus niet mijn eerste, maar wel mijn tweede eigenaar die me afstond aan het asiel. Waarom hoor ik je denken? Wel, tijdens het tekenen van de afstandspapieren hoorde ik hen zeggen dat ik niet positief reageerde op bezoek thuis.

Kan in de wagen:Ik word niet wagenziek. Samen kunnen we het hele land (en andere) doorkruisen.
Kan met kinderen: Onbekend
Kan met katten:Die blazen me zo omver!
Kan met andere honden: Of ik baat heb bij een andere hond wordt nog getest. Ik kende nooit eerder het gezelschap van een ander dier, maar misschien is een stabiel exemplaar wel een mooi voorbeeld?

KarakterIk ben in mijn asieltijd 1x geadopteerd. Ze zette door, ondanks mijn werkpunten, en schakelde 2 gedragstherapeuten in. De protestplasjes binnenshuis vormden niet het grote probleem, mijn gedrag naar bezoekers wel.

Ik kwam bij haar niet in contact met kleine kinderen, katten of honden, ik was er enig kind. Wel waren er grote kinderen met partners en daar liep het fout. Helaas vond de tweede gedragstherapeut dat een retourticket asiel de beste optie was voor mij… En zo geschiedde, op 25 mei 2019 bracht ze me terug.

Bij mijn adoptante leefde ik binnenshuis, een voorwaarde bij adoptie. Ik ben niet gemaakt om hele dagen buiten te vertoeven. Tegen wandelen zeg ik uiteraard geen neen, integendeel… Ik heb 4 pootjes om me in beweging te brengen! Gecombineerd met jouw 2 voeten kunnen we echt wel grote delen van dit land (en andere) verkennen. Ik ben en blijf een jonkie.

Bij mijn adoptante bestond dat uit een verblijf in de bench, wat zeker een goed middel als ze correct wordt gebruikt. Een veilige haven is altijd fijn, maar het moet opgebouwd worden. Anders wordt er al snel een associatie opgebouwd met een strafhok. Dat is uiteraard niet de bedoeling…

In een ideale wereld kom ik terecht bij mensen die geen hele dag van huis zijn voor het werk. Alleen blijven wordt graag opgebouwd, net als bezoek van onbekenden.

Adoptie via:

Dierenasiel regio Roeselare
Oude Stadenstraat 4
8800 Roeselare
dierenasielroeselare@outlook.com
0471/35.95.93

Foto’s: Stubborn

[/fusion_text][fusion_gallery layout=”grid” picture_size=”fixed” columns=”3″ column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/DSC_4263_adj-300×200.jpg” image_id=”1445|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/DSC_4166_adj-300×200.jpg” image_id=”1444|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/DSC_4066_adj-300×200.jpg” image_id=”1442|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/DSC_4040_adj-300×200.jpg” image_id=”1440|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/DSC_4061_adj-300×200.jpg” image_id=”1441|medium” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”http://dagboekvaneenasielhond.be/wp-content/uploads/2019/08/DSC_4187_adj-300×200.jpg” image_id=”1448|medium” link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][/fusion_builder_container]

Nieuwe actie: Kalenders 2020