a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Dasher

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Geboortedatum: 24 juli 2015 – Geslacht: Reu – Ras: Kruising Mechelse herder X Stafford

Afkomst: Een van ouders was een Herder, de andere een Stafford. Ze kregen verkering en van het een kwam het andere… Ik was een van de vele bekroningen van hun liefde. Een energiek, dapper reutje! Zelf kan ik niet meer voor nageslacht zorgen, dus berg je puppywens aub op. Er zitten genoeg soortgenoten in asielen te wachten op het ware geluk.

Ik verblijf in het asiel sinds 30 december 2018. Samen met een teefje werd ik gevonden en niet meer herenigd met mijn eigenaar(s). Het pupje werd al snel geadopteerd, ik wacht nog steeds op een nieuwe thuis.

Kan in de wagen: Ja, het asiel leerde me hieraan wennen.
Kan met kinderen: Ja, alle leeftijden.
Kan met katten: Neen, helaas.
Kan met andere honden: Ik kan gematcht worden met een teef, reuen is af te wachten.

KarakterIk ken verschillende commando’s: zit, lig, poot en los. De meeste leerde ik aan op het asiel, zit kende ik al. Ik ben een leergierige knul, logisch gezien mijn kruising… Wat ik minder goed onder de knie heb is presentatie in mijn hok. Ik blaf standaard in mijn kennel bij bezoek, zowel van onbekenden als bekenden. Ook spring ik dan op in mijn kennel. Eenmaal uit mijn hok ben ik de gedroomde metgezel!

Ik kan apporteren als de beste, zowel in als uit het water. Moe zijn staat niet in mijn woordenboek.

Ik ben verzot op mensen, klein én groot. Als ik maar aandacht krijg… Mijn asielmaatjes omschrijven me als een vrolijke, speelse, energieke, leergierige en ongelooflijk lieve schat. Mooie referenties, toch?

Ik geef je ook graag nog even mee dat ik:
– trappen kan lopen
– geen neiging heb om te ontsnappen
– noch om fietsers, joggers na te jagen

Ik ben ook zacht van karakter. Uiteraard ben ik niet perfect, je zou het bijna gaan denken… Ik deins terug voor luide stemmen en discussies. Geen goede ervaringen allicht…

Ik ben een sterke hond, dus tijdens het wandelen heb je meer dan een pink nodig. Het goede nieuws is dat ik een intelligente, leergierige knul ben!

Foto’s: Foto Cox

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][/fusion_builder_container]

Nieuwe actie: Kalenders 2020