a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Chopy

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Geboortedatum: 13/11/2011 – Geslacht: Reu – Ras: Mechelse herder

Afkomst: Ik leefde de eerste jaren van mijn leven buiten, in de tuin, in een hok. Ik werd aan het asiel afgestaan omdat mijn baasjes gingen verhuizen. Mijn hok verhuizen was allicht te veel gevraagd…

Ik werd via dit dagboek succesvol geadopteerd, tot die baasjes dan weer gingen scheiden… Een kind van de rekening? Absoluut, ik was mijn poten in onschuld.

Kan in de wagen: Ja, maar niet bij hevige knallen.
Kan met kinderen: Ja, ik leefde vreedzaam samen in het verleden.
Kan met katten: Mmm… Geen ervaring mee.
Kan met andere honden: Ik heb in het verleden bewezen dat samenwonen perfect lukt. Spelen ook binnenshuis is een must.

Karakter: Dat ik niet op de laatste rij stond bij het uitdelen van de schoonheid, dat merk je meteen op, als toch? Let wel, ik ben niet arrogant of extreem zelfzeker.

Wel ben ik als de dood voor schoten en knallen. Ik sla dan helemaal in paniek! In mijn paniek probeer ik te ontsnappen en te vluchten, in die mate dat ik zelfs mezelf al doende verwond… De eindejaarsfeesten en het jachtseizoen zijn heel stresserende maanden voor mij. Ik wil op een rustige plaats ontdooien met de nodige ruimte, liefde en geduld.

Ik ben een aanhankelijke charmeur én een enorme speelvogel. Zo kan ik me binnenshuis op mijn eentje bezighouden met speeltjes. Ik vind andere honden prima, dollen met een soortgenoot vind ik erg fijn. Een tuin is sowieso mooi meegenomen maar op mijn eentje zal ik er minder graag vertoeven. Het liefst ben ik bij mijn mensjes… Ga je graag op reis en verblijf ik in de tussentijd in een hondenhotel? Dan ben ik niet de hond voor jou, ik moet gewoon mee op reis. Tijdens de werkdag kan ik alleen thuisblijven, begrijp me niet verkeerd. Langere tijd bij onbekenden is gewoon te veel gevraagd.

Mijn ideale baasje(s)? Hij/ zij is geduldig en consequent, maar vooral zachtaardig in de aanpak. Mijn laatste baasjes trainden heel hard op loslopen en blijven aan de lange lijn. Ik ging urenlang naar de hondenschool en scheerde er best hoge toppen. Met de juiste baas kan ik de wereld aan! 

Foto’s: Arianna

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][/fusion_builder_container]

Nieuwe actie: Kalenders 2020